a

À la carte

menu

Antipasti | Forretter

1. FOCACCIA SANREMO
92,-

Stekt pizzabunn penslet med olivenolje , toppet med pecorino og oregano. Servert med kremet aioli og chilimarinerte grønne olivien. Allergener: hvete,egg

2. ZUPPETTA DI PESCE
149,-

En smakfull sjømatgryte med tolv blåskjell og tre scampi, tilberedt med kremet fløte og fersk persille. Serveres med to skiver ferskt brød. Allergrener: melk,chili,hvitløk,hvitvin, bløtdyr

3. ZUPPETTA DI COZZE E GAMBERI
149,-

En smakfull sjømatgryte med tolv blåskjell og tre scampi, tilberedt med tomatsaus og fersk persille. Serveres med to,skiver ferskt brød Allergrener: melk,selleri,chili,hvitløk,bløtdyr

4. CARPACCIO DI MANZO MARINER
175,-

Tynne skiver av indrefilet av okse, delikat toppet med saftige granateplefrø og frisk ruccola med syrlig sitronette. Fullført med et dryss av vellagret parmesan, og penslet med krembalsamico og grønn pesto for en ekstra smakfull dimensjon. Allergrener: pepper,salt

5. VERDURE GRIGLIATE CON FORMAGGIO
165,-

Grillede grønnsaker aubergine, squash, paprika, tomat, løk, gulrot og bønner. Penslet med kremet hvit gorgonzolasaus og krembalsamico. Allergrener: melk, salt pepper

6. CARPACCIO AV LAM
175,-

Tynne skiver av indrefilet av lam, servert med blandet salat og pære. Penslet med kremet hvit pecorinosaus og krembalsamico. Toppet med sprø friterte purreløkchips. Ingredienser: melk, hvete pepper, salt

7. CAPESANTE ALLA SANREMO
195,-

Stekte kamskjell med bacon, akkompagnert av friarielli og søtpotetkrem, penslet med krembalsamico. Allergrener: melk,bløtdyr

8. TAPAS
195,-

Saftige kjøttboller i en krydret tomatsaus, møre kyllingvinger marinert med smakfull krydderblanding, og delikat Parmaskinke sammen med vellagret parmesan. Krydrede oliven med et hint av chili, intens salami piccante, og sprø bruschetta toppet med friske tomater og urter. Fullført med en kremet hvitløksdressing som binder det hele sammen. Allergrener: melk, hvete

menu

Salad | Store Salater

10. ITANLIENSK SALAT
205,-

Frisk blanding av salat, agurk, tomat, chili-oliven og rødløk, kledd i syrlig sitronette. Toppet med delikate skiver av parmaskinke og kremet mozzarella.Serveres med en smakfull aioli og et skive ferskt brød på siden av. Allergrener: egg,hvete

11. VEGETAR SALAT
195,-

Frisk blanding av salat med syrlig sitronette, toppet med smakfulle biter av stekt aubergine, squash og paprika. terninger av fetaost gir en herlig kremet kontrast. Serveres med en kremet aioli og en skive ferskt brød ved siden av. Allergrener: egg, hvete

12. KYLLING SALAT
225,-

Frisk blanding av salat med agurk, tomat, rødløk og syrlig sitronette, toppet med saftig stekt kyllingfilet og sprø baconbiter. Servert med paprikadressing og en skive ferskt brød ved siden av. Allergrener: hvete, egg

13. REKE SALAT
225,-

Frisk blanding av salat med agurk, tomat, rødløk og syrlig sitronette, toppet med saftige reker og røkt laks. Serveres med kremet aioli og en skive ferskt brød ved siden av. Allergrener:egg, skalldyr,fisk,hvete

14. CAPRESE SALAT
236,-

En frisk og fargerik Caprese-salat laget med saftige cherrytomater, ristede pinjekjerner og burrata.Toppet med en smakfull grønnpesto og krembalsamico. Allergrener: nøtter, melk

menu

Primi Piatti | Pastaretter

Alle pasta med unntak av Lasagna kan lages glutenfritt

20. PENNE ALL`ARRABIATA
199,-

Penne pasta i en smakfull tomatsaus med en intens chili-kick og mild løk. Allergener: hvete,selleri,sulfitt

21. FUSILLI PRIMAVERA
208,-

Fusilli pasta i en rik tomatsaus, fylt med et fargerikt utvalg av grønnsaker stekt aubergine, squash, paprika, sjampinjong og løk Allergener: hvete,sulfitt

22. SPAGHETTI ALA BOLOGNESE
215,-

Klassisk spaghetti servert med fyldig bolognese saus, laget med oksekjøttdeig og en rik tomatsaus. Allergener: hvete,sulfitt

23. SPAGHETTI ALLA CARBONARA
219,-

Klassisk spaghetti i en kremet karbonara-saus med fløte,squash, løk og sprøstekt bacon. Fullført med en silkemyk eggeblanding. Allergener: hvete, egg, melk

24. LASAGNA EMILIANA
225,-

Lagvis pasta med en rik tomatsaus, kremet bechamelsaus og saftig oksekjøttdeig Allergener: hvete, melk,sulfitt

25. TORTIGLIONI AL GORGONZOLA LA E SPECK
219,-

Tortiglioni pasta i en fyldig tomatsaus med gorgonzolaost som tilfører en rik og kompleks smak. Toppet med delikate skiver av parmaskinke. Allergener: hvete, sulfitt

26. PASTA ALFREDO
239,-

Kremet Alfredo-saus laget med fløte, sjampinjonger, løk og frisk persille. Servert med møre biter av kyllingfilet og sprøstekt bacon. Allergener: hvete, melk

27. TAGLIATELLE AI FRUTTI DI MARE
245,-

Tagliatelle pasta i en kremet fløtesaus med løk, persille, brokkoli og et snev av hvitvin. Fylt med saftige scampi, møre akkar og blåskjell, og toppet med ekstra frisk persille Allergener: hvete, melk, egg, skalldyr, bløtdyr

28. LINGUINE ALLE 5 TERRE
245,-

Linguine pasta i en smakfull tomatsaus med løk, hvitløk, persille, brokkoli og hvitvin. Beriket med saftige scampi, akkar og blåskjell Allergener: hvete, selleri,sulfitt, skalldyr, bløtdyr

29. PASTA SANREMO
245,-

Pasta i en rik tomatsaus kombinert med fløte og brunsaus, som gir en fyldig og kremet smak. Fylt med møre biter av oksekjøtt, paprika, sjampinjong og løk. Allergener: hvete,sulfitt,melk,selleri

30. TAGLIATELLE AL SALMONE
245,-

Tagliatelle pasta i en kremet fløtesaus med saftig laks, møre biter av løk, blomkål, paprika og brokkoli. Allergener: hvete, melk, egg, fisk

LINGUINE ALLA SCAMPI
245,-

linguine servert medsaftigescampiog grønnpesta, sitron, pistasj, hvitløk og chili. Allergener: hvete, nøtter, skalldyr

LINGUINE ALLA PARMIGANO
225,-

Linguine blandet med stekt cherrytomater og burrata. Toppet medparmesan av basilikum. Allergener: hvete,melk

menu

Pizze | Pizza

31. MARGHERITA
193,-

Tomatsaus, mozzarella Allergener: hvete, sulfitt, melk

32. VESUVIO
209,-

Tamatsaus, mozzarella, salami picante Allergener: hvete, sulfitt, melk

33. CAPRICCIOSA
215,-

Tomatsaus, mozzarela, skinke, atrisjokker, oliven Allergener: hvete, sulfitt, melk

34. FORMAGGI
215,-

Tomatsaus, mozzarella, gorgonzola, parmesan, ricotta Allergener: hvete, sulfitt, melk, egg

35. CALZONE
215,-

Innbakt pizza, tomatsaus, mozzarella, skinke Allergener: hvete, sulfitt, melk

36. VEGETARIANA
209,-

Tomatsaus, mozzarella, artisjokker, oliven, sjampinjong, paprika, løk Allergener: hvete, melk

37. LOMBARDA
225,-

Creme fraiche, mozzarella, bresaola, rucola, parmesan Allergener: hvete, melk

38. KYLLING
225,-

Tomatsaus, mozzarella, kyllingfile, paprika, rødløk, bacon Allergener: hvete, sulfitt, melk

39. BIFF
235,-

Tomatsaus, mozzarella, biff, paprika, rødlok, sjampinjong Allergener: hvete, sulfitt, melk

40. PARMA
235,-

Tomatsaus, mozzarella, parmaskinke, rucola, parmesan Allergener: hvete, sulfitt, melk

41. PIZZA MED KJØTBOLLER
215,-

Tomatsaus, mozzarella, kjøtboller, friarelli Allergener: hvete, selleri, svoveldioksid, melk

42. HAWAII
215,-

Tomatsaus, mozzarela, ananas, salami picante Allergener: hvete, sulfitt, melk

43. AL PROSCIUTTO COTTO
209,-

Tomatsaus, mozzarella ,skinke Allergener: hvete, sulfitt, melk

44. PIZZA MED RØDT LAKS
235,-

Creme fraiche, mozzarella, rucola, parmesan, citronette, balsamico Allergener: hvete, melk, fisk

PIZZA TONNO
209,-

Tomatsaus, mozzarela, tunfisk, rødløk Allergener: hvete, sulfitt, melk,fisk

PIZZA BIANCA
215,-

Burrata ost, parmesan, olivenolje, hvitløk, svart pepper Allergener: hvete, melk

menu

Secondi Piatti | Kjøttretter

45. FILETTO DELLA CASA
415,-

Stekt Indrefilet av okse, elegant pakket i parmaskinke med spinat og parmesan. Servert med stekte poteter og en fyldig brunsaus med sjampinjong. Allergener: maisstivelse, melk, egg

46. FILETTO DI AGNELLO
385,-

Indrefilet av lam, perfekt stekt og servert med terninger av smakfulle grønnsaker. Fullført med fyldig brunsaus, stekte poteter og delikate friterte sellerirotchips. Allergener: hvete, maisstivelse

47. ENTRECÔTE
385,-

Saftig entrecôte av okse, servert med stekte aspargesbønner, møre løkbiter og søte gulrøtter. Kombinert med stekte poteter og hjemmelaget bearnaisesaus. Allergener: egg

48. POLLO DIAVOLO
325,-

Marinert kyllinglår med en intens smak av chili og hvitvin, servert med stekte poteter, paprika og sjalottløk. Fullført med en fyldig brunsaus. Allergener: maisstivelse

49. MAIALE CONTADINA
325,-

Stekt indrefilet av svin, perfekt tilberedt og servert med stekte aspargesbønner, søte gulrøtter og sprø poteter. Toppet med en kremet gorgonzola-saus og delikate friterte purreløkchips. Allergener: hvete, maisstivelse, melk

50. BURGER DELLA CASA
275,-

Saftig storfekjøtt burger, servert med frisk salat, skiver av tomat, agurk og løk. Toppet med smeltende ost og servert med stekte poteter. Allergener: storfekjøtt, vann, salt, selleri, melk, hvete

51. VEGAS BURGER
275,-

Saftig burger laget med smakfull veggideig, servert med frisk salat, skiver av tomat, agurk og løk og servert med sprøstekte poteter. Allergener: hvete, sesamfrø

52. BURGER SANREMO
285,-

Saftig storfekjøtt burger med frisk salat, skiver av tomat, agurk og løk. Toppet med kremet gorgonzolaost og sprøstekt bacon, servert med stekt poteter. Allergener: selleri, melk, hvete

53. LAKS
347,-

Stekt laks servert med en kremet fløtesaus, blandet med brokkoli, paprika og løk. Servert med stekte poteter Allergener: melk, fisk

menu

Per Bambini | Kun for de små

55. MINI PIZZA
115,-

Tomatsaus, mozzarella og skinke Allergener: hvete, sulfitt, melk

56. MINI CALZONE
115,-

Innbakt pizza med tomatsaus ost og skinke Allergener: hvete, sulfitt, melk

57. MINI LASAGNA
115,-

Oksekjøtt, tomatpure, kremet bechamelsaus Allergener: hvete, sulfitt, melk

58. MINI SPAGHETTI BOLOGNESE
115,-

Oksekjøttdeig og tomat saus Allergener: hvete, selleri, sulfitt

menu

Dolci | Dessert

60. TIRAMISU
125,-

En klassisk tiramisu laget med lag av tørket fingerkjeks dyppet i kaffe, blandet med mascarpone, friske egg og fløte. Toppet med dryss av kakao og amaretti kjeks Allergener: gluten, melk, nøtter, egg

61. PANNACOTTA
115,-

Kremet panna cotta laget med fløte, servert med hjemmelaget kirsebærsyltetøy. Allergener: melk, gelatin fisk

63. SJOKOLADE SUFFLE
125,-

En rik og luftig sjokoladesoufflé laget med mørk sjokolade, egg, sukker og smør. Servert varm meden kule kremet vaniljeis for en perfekt balanse mellom varm sjokolade og kald is. Allergener: hvete, melk, egg

Olaf Helsets vei 1, 0694 Oslo

+47 408 52 656,
info@sanremopizzeria.no

Monday: Closed
Tuesday: 11:00 – 21:00
Wednesday: 11:00 – 21:00
Thursday: 11:00 – 21:00
Friday: 11:00 – 22:00
Saturday: 11:00 – 22:00
Sunday: 12:00 – 21:00